1.      Νοσοκομειακά προγράμματα

«Υγεία πάνω από όλα!» Και ποιός δεν συμφωνεί με αυτήν τη χιλιοειπωμένη φράση. Η υγεία είναι αδιαμφισβήτητα το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής μας. Και φυσικά όχι μόνο η δική μας-προσωπική υγεία, αλλά και η υγεία όσων αγαπάμε πολύ. Γιατί τι ζητά πρώτο ο κάθε γονιός για το παιδί του; Υγεία και μόνον υγεία!

Πρόκειται για έναν πολύ ευαίσθητο και ουσιαστικό τομέα, που ειδικά στις μέρες μας αποτελεί βασική ανάγκη μιας και η κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια.

Το γραφείο μας λοιπόν, «διαβάζοντας» με ψυχραιμία και συνέπεια τους καιρούς, βρίσκεται δίπλα σας διασφαλίζοντας για εσάς τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες υγείας (π.χ. ισόβια κάλυψη, απεριόριστη κάλυψη νοσηλειών, κάλυψη τοκετού, απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε ιδιωτικούς ιατρούς) στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

Αφήστε τις έγνοιες και τους φόβους πάνω μας, ζήστε με χαμόγελο το παρόν και οραματιστείτε με σιγουριά το μέλλον!

+Ο εξειδικευμένος μας συνεργάτης θα σας προτείνει ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας! Καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας!

+ Μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς, ακόμα και με βαρύ ιατρικό ιστορικό. Θα σας βρούμε τη λύση!

+Ενδεικτικά προγράμματα υγείας.

2.      Συνταξιοδοτικά προγράμματα

Επιτέλους ένας ασφαλής κουμπαράς!! Χωρίς «κουρέματα» και δυσβάσταχτους φόρους!!

Ανησυχείτε για τα γεράματά σας;

Μέσα στην οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανησυχούν για τη συνταξιοδότησή τους. Αυτή η ανησυχία μπορεί να σταματήσει με ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα υπογεγραμμένο από τις πιο κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες. Οι παροχές των προγραμμάτων μας σας εξασφαλίζουν μια πιο ήσυχη και άνετη ζωή, αφού σας παρέχουν: εγγυημένο επιτόκιο και δυνατότητα επιλογής της ιδιωτικής συνταξιοδότησης είτε σε μορφή εφάπαξ είτε σε μηνιαία δόση.

3.      Απώλεια εισοδήματος

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα απώλειας εισοδήματος αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο κι έξυπνο εργαλείο για τον κάθε εργαζόμενο και ελεύθερο επαγγελματία. Προσφέρει αποζημίωση για την κάθε χαμένη μέρα εργασίας, καθώς καλύπτει κάθε περιστατικό ατυχήματος από την 1η μέρα και κάθε περιστατικό ασθενείας από την 8η.

4.      Προσωπικό ατύχημα

Όλοι μας αποζητούμε τη γαλήνη και την εξασφάλιση για την οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το ασφαλιστικό πρόγραμμα του προσωπικού ατυχήματος στοχεύει ακριβώς στη διασφάλιση των όσων αγαπάμε, όταν εμείς δεν θα μπορούμε να τους προσφέρουμε τα όσα χρειάζονται.

logos-ugeia-1

logos-ugeia-2